NASSIKKAPAINI ja ALKEISKILPARYHMÄ: SYYSKAUSI 2018 

NASSIKKAPAINI:

NASSIKAT 1. (vanhat n. 7 v. harrastajat). Harjoitukset: tiistai 17 - 18 ja perjantai 17.30 - 18.30. ALOITAMME  ti 14.8. klo 17.

Ryhmän painopistealueina ovat oman kehonhallinnan monipuolinen kehittäminen sekä toiset ryhmäläiset huomioonottava käyttäytyminen. Hajoituksissa aloitetaan opettelemaan em. lisäksi painin perusliikkeitä. Tästä ryhmästä edetään kehityksen mukaan seuran seuraaviin ryhmiin.

Kausimaksu: 130 € + 10 € ranneke. Vastuuvalmentajat: Tomi Pelto-Lampola ja Kalle Valtonen.

Ennakkotiedosta poiketen Nassikat 2 ja 3 aloittavat vasta su 26.8.

NASSIKAT 2. (nallepainista siirtyvät n. 5 - 6 v.).  Harjoitukset sunnuntaina 11 - 11.45.
ALOITAMME su 26.8. klo 11.00

NASSIKAT 3: (Uudet harrastajat n. 6 - 7 v.). Harjoitukset: sunnuntaina 12 - 12.45.
ALOITAMME su 26.8. klo 12.00

Nassikat 2 ja 3 ryhmissä luodaan perustaa lapsen kaikillle liikunnallisille toiminnoille. Painikontakteja toisiin ryhmäläisiin harjoitelllaan valikoidusti tai ei ollenkaan.

Ryhmiin otamme vastaan poikien / tyttöjen ilmoittautumisia vain sähköisesti. Ryhmien koko on rajoitettu 25 lasta / ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakella, jonka avaamme lähipäivinä. Jaamme kaikille ilmoittautuneille sähköisen laskun sähköpostilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään kahden harjoituskerran kuluttua ilmoittautumisesta sähköpostitse nassikkapainin vastuuvalmentajalle. Poikkeavista maksutavoista, kuten paperilaskusta, tulee sopia erikseen nassikkapainin vastuuvalmentajan kanssa. Maksamatta jääneet laskut siirtyvät automaattisesti perintään.

Nassikat 2 -3  ryhmien Vastuuvalmentaja: Asko Angervo. Kausimaksu: 80 € kausi + 10 € ranneke.

ALKEISKILPARYHMÄ 7-9 v. Alkaa ti 7.8. klo 17.

Harjoitusajat: tiistai  klo 17.00-18.30 ja torstai  klo 17.30-19.

Vastuuvalmentaja: Mika Yli-Hannuksela.  Ryhmässä opetellaan monipuolisen liikunnan lisäksi painin perusteknikkaa ja haetaan otteluharjotusten kautta kilpailutuntumaa sekä käydään vaiheittain eritasoisissa kisoissa. Kausimaksu: 130 € +ranneke 10 €.

Huomioita ryhmille:

Painisalilla on Turun kaupungin liikuntakeskuksen portti, josta valmentaja päästää uudet painijat ja huoltajat läpi. Saavuthan siis ajoissa! Kukin seuran painija voi lunastaa 10 € rannekkeen, jolla portista pääsee kulkemaan kaksi henkilöä kerralla. Painisali sijaitsee portin jälkeen vasemmalle johtavan käytävän päässä oikealla.

Varusteet: T-paita, verskat, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo. Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet.

Muuta: Lapsenne kuva saattaa esiintyä seuran omaan käyttöön tarkoitetussa valokuvassa, kuten kisakuvassa tai kauden päätösjuhlakuvassa, joka on sijoitettu seuran internet sivuille, seuran painamaan kisaesitteeseen tai muuhun painia käsittelevään yhteyteen. Emme julkaise nimiä ilman huoltajan suostumusta.

Huomioita! Että pystyisimme tekemään nassikkaryhmissä enemmän pariharjoitteita kaipaamme apua harjoituksia seuraavista vanhemmista. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan sisäkengät, koska painimatolle ei saa mennä sukilla.

Jäsenrekisteri: Rekisteröimme kaikki painijamme oman jäsenrekisterimme lisäksi Painiliiton lisenssijärjestelmään "Harrastaja, ilmainen" jäseniksi. Mikäli painijalla on jokin muu lisenssi olemassa, niin tämä toinen lisenssi tulee merkityksi Painiliiton lisenssijärjestelmään.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu. Harjoituksiin osallistuvilla tulisi olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen. Seura ei vastaa tapaturmista. Lisätietoa: http://www.painiliitto.net/tiedostot/2018/Lisenssijarjestelma_2018.pdf ja http://www.painiliitto.net/painijoille/lisenssit

Kämppäpainit: Mikäli lapsella on tapaturmavakuutus ja tästä todistus (kuten Painiliiton H-lisenssi -kortti), niin hän voi halutessaan osallistua kämppäpaineihin. Kämppäpainit ovat lähiseudun seurojen yhteistyössä sopima kisojen kaltainen tapahtuma, joka lasketaan harjoitteluksi oikeita kisoja varten. Kämppäpaineissa sarjat pyritään tekemään iän, painon ja kokemuksen mukaan. Pienimmät osallistujat ovat yleensä 5-6 -vuotiaita ja noin 20 kiloisia.