NASSIKKAPAINI:
SYYSKAUSI 2020 Aloitamme su 13.9.2020 (kausi jatkuu 13.12.2020 asti)

NASSIKKAPAINI:

NASSIKAT 1: (Nallepainista siirtyvät n. 5 - 6 v.).  Harjoitukset sunnuntaina 11 - 11.45.
NASSIKAT 2: (Uudet harrastajat n. 6 - 7 v.). Harjoitukset: sunnuntaina 12 - 12.45.

Nassikat 1 ja 2 ryhmissä luodaan perustaa lapsen kaikillle liikunnallisille toiminnoille.
Painikontakteja toisiin ryhmäläisiin harjoitelllaan valikoidusti tai ei ollenkaan.

Ryhmiin otamme vastaan poikien / tyttöjen ilmoittautumisia vain sähköisesti.
Ryhmien koko on rajoitettu 25 lasta / ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakella. Jaamme kaikille ilmoittautuneille sähköisen laskun sähköpostilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään kahden harjoituskerran kuluttua ilmoittautumisesta sähköpostitse nassikkapainin vastuuvalmentajalle. Poikkeavista maksutavoista, kuten paperilaskusta, tulee sopia erikseen nassikkapainin vastuuvalmentajan kanssa. Maksamatta jääneet laskut siirtyvät automaattisesti perintään.

Nassikat 1-2  ryhmien Vastuuvalmentaja: Asko Angervo.
Kausimaksu: 110 € kausi + 10 € ranneke.

Huomioita ryhmille:
Painisalilla on Turun kaupungin liikuntakeskuksen portti, josta valmentaja päästää uudet painijat ja huoltajat läpi. Saavuthan siis ajoissa! Kukin seuran painija voi lunastaa 10 € rannekkeen, jolla portista pääsee kulkemaan kaksi henkilöä kerralla. Painisali sijaitsee portin jälkeen vasemmalle johtavan käytävän päässä oikealla.

Varusteet: T-paita, veryttelyhousut, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo.
Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet.

Muuta: Lapsenne kuva saattaa esiintyä seuran omaan käyttöön tarkoitetussa valokuvassa, kuten kisakuvassa tai kauden päätösjuhlakuvassa, joka on sijoitettu seuran internet sivuille, seuran painamaan kisaesitteeseen tai muuhun painia käsittelevään yhteyteen. Emme julkaise nimiä ilman huoltajan suostumusta.

Huomioita!Jotta pystyisimme tekemään nassikkaryhmissä enemmän pariharjoitteita kaipaamme apua harjoituksia seuraavista vanhemmista. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan sisäkengät, koska painimatolle ei saa mennä sukilla.

Jäsenrekisteri: Rekisteröimme kaikki painijamme omaan jäsenrekisteriimme. Kun hankkii painiliiton H-lisenssin "Harrastaja alle 16v" painiliiton lisenssijärjestelmästä, tulee myös merkityksi painiliiton lisenssijärjestelmään.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu.Harjoituksiin osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.
Seura ei vastaa tapaturmista.
Lisätietoa: https://www.painiliitto.fi/suomen-painiliiton-lisenssijarjestelma/

Kämppäpainit ja lisenssi:
Painiliiton uuden ohjeen mukaan ns. salikisoihin eli kämppäpaineihin, joissa on osanottajia useammasta seurasta, tulee kilpailijoiden hankkia H-lisenssi.
Seuran sisällä järjestettävään kilpailuun ei lisenssiä tarvita, mutta tapaturmavakuutus pitää olla.

H-lisenssi kelpaa aloittelijoiden sarjoissa, jos Painiliiton tapahtumakalenterissa olevassa kilpailukutsussa on siitä maininta. Jos mainintaa ei ole, niin pitää olla kilpalisenssi.

Kämppäpainit ovat lähiseudun seurojen yhteistyössä sopima kisojen kaltainen tapahtuma, joka lasketaan harjoitteluksi oikeita kisoja varten. Kämppäpaineissa sarjat pyritään tekemään iän, painon ja kokemuksen mukaan. Pienimmät osallistujat ovat yleensä 5-6 -vuotiaita ja noin 20 kiloisia.

Ilmoittautuminen nassikkapainiin

Lapsen tiedot