NASSIKKAPAINI JATKO ja ALKEISKILPARYHMÄ:
KEVÄTKAUSI 2020

NASSIKKAPAINI JATKO (NASSIKAT 1.):

ALOITAMME ti 7.1.2020

NASSIKAT 1. (vanhat n. 7 v. harrastajat). Harjoitukset: tiistai 17.00 - 18.00 (ohjaaja Tomi Pelto-Lampola) ja perjantai 18.30 - 19.30 (Kalle Valtonen).

Ryhmän painopistealueina ovat oman kehonhallinnan monipuolinen kehittäminen sekä toiset ryhmäläiset huomioonottava käyttäytyminen. Harjoituksissa aloitetaan opettelemaan em. lisäksi painin perusliikkeitä. Tästä ryhmästä edetään kehityksen mukaan seuran seuraaviin ryhmiin.

Kausimaksu: 130 € + 10 € ranneke.

Vastuuvalmentajat: Tomi Pelto-Lampola ja Kalle Valtonen.
Sisaralennus: 20 € toisesta tai kolmannesta saman perheen harrastajasta.

ALKEISKILPARYHMÄ:

ALKEISKILPARYHMÄ

ALOITAMME ti 7.1.2020

Harjoitusajat:tiistai klo 17.00-18.30 ja torstai klo 17.30-19.00

Vastuuvalmentaja: Mika Yli-Hannuksela.  Ryhmässä opetellaan monipuolisen liikunnan lisäksi painin perusteknikkaa ja haetaan otteluharjotusten kautta kilpailutuntumaa sekä käydään vaiheittain eritasoisissa kisoissa. Kausimaksu: 130 € +ranneke 10 €. Huom. sisaralennus 20 €.

Huomioita ryhmille:
Painisalilla on Turun kaupungin liikuntakeskuksen portti, josta valmentaja päästää uudet painijat ja huoltajat läpi. Saavuthan siis ajoissa! Kukin seuran painija voi lunastaa 10 € rannekkeen, jolla portista pääsee kulkemaan kaksi henkilöä kerralla. Painisali sijaitsee portin jälkeen vasemmalle johtavan käytävän päässä oikealla.

Varusteet: T-paita, verskat, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo. Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet.

Muuta: Lapsenne kuva saattaa esiintyä seuran omaan käyttöön tarkoitetussa valokuvassa, kuten kisakuvassa tai kauden päätösjuhlakuvassa, joka on sijoitettu seuran internet sivuille, seuran painamaan kisaesitteeseen tai muuhun painia käsittelevään yhteyteen. Emme julkaise nimiä ilman huoltajan suostumusta.

Huomioita!Että pystyisimme tekemään nassikkaryhmissä enemmän pariharjoitteita kaipaamme apua harjoituksia seuraavista vanhemmista. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan sisäkengät, koska painimatolle ei saa mennä sukilla.

Jäsenrekisteri: Rekisteröimme kaikki painijamme omaan jäsenrekisteriimme. Kun hankkii painiliiton H- lisenssin "Harrastaja alle 16v" painiliiton lisenssijärjestelmästä, tulee myös merkityksi painiliiton lisenssijärjestelmään.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu.Harjoituksiin osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.
Seura ei vastaa tapaturmista.
Lisätietoa: https://www.painiliitto.fi/suomen-painiliiton- lisenssijarjestelma/

Kämppäpainit ja lisenssi:
Painiliiton uuden ohjeen mukaan ns. salikisoihin eli kämppäpaineihin, joissa on osanottajia useammasta seurasta, tulee kilpailijoiden hankkia H-lisenssi.
Seuran sisällä järjestettävään kilpailuun ei lisenssiä tarvita, mutta tapaturmavakuutus pitää olla.

H-lisenssi kelpaa aloittelijoiden sarjoissa, jos Painiliiton tapahtumakalenterissa olevassa kilpailukutsussa on siitä maininta. Jos mainintaa ei ole, niin pitää olla kilpalisenssi.

Kämppäpainit ovat lähiseudun seurojen yhteistyössä sopima kisojen kaltainen tapahtuma, joka lasketaan harjoitteluksi oikeita kisoja varten. Kämppäpaineissa sarjat pyritään tekemään iän, painon ja kokemuksen mukaan. Pienimmät osallistujat ovat yleensä 5-6 -vuotiaita ja noin 20 kiloisia.

Ilmoittautuminen nassikat jatkoryhmään

Lapsen tiedot