HARRASTEPAINI (8-12 vuotiaat)


Harrastepaini on tarkoitettu monipuoliseksi harrastusmuodoksi 8-12 vuotiaille kokemuksesta ja lajitaustasta riippumatta. Ryhmä soveltuu myös oheisharjoitukseksi muiden lajien kilpaharrastajille. Harrastepaini kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä ketteryyttä, unohtamatta myöskään painillisia harjoituksia. Ryhmästä on kiinnostuksen ja taitotason mukaisesti mahdollista siirtyä myös kilparyhmiin.


ALOITAMME: Torstaina 3.9.2020 kello 17.30 (kausi kestää 10.12.2020 asti)

Harjoitukset: Maanantaina klo 17.30-18.30 ja torstaina  klo 17.30 - 18.30

Harjoitusmaksu: 120 € / kausi + 10 € kulkuranneke

Ilmoittautumiset: tvm.harrastepaini@gmail.com Ilmoita viestissä lapsen nimi, syntymävuosi, huoltajan sähköpostiosoite sekä puhelinnumero 

Huom! Liikuntakeskus Alfan tämänhetkisten kävijärajoitusten vuoksi, osa harjoituksista saatetaan alkusyksystä pitää ulkona tai aikataulussa voi tulla hetkellisiä muutoksia. Näistä tiedotetaan ryhmäläisille aina etukäteen. 

Valmentajat: Juhani Laiho, tvm.harrastepaini@gmail.com, p. 0407636985 ja Henri Hakala

Harjoituspaikka: Liikuntakeskus Alfa os. Raunistulantie 15 Turku

Varusteet:T-paita, verkkarit, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo. Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet ja korut tulee ottaa pois harjoitusten ajaksi.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu.
Harjoituksiin osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.
Seura ei vastaa tapaturmista.
Lisätietoa: https://www.painiliitto.fi/suomen-painiliiton- lisenssijarjestelma/

TWM yhteistyökumppaneita


Ilmoittautuminen harrastepainiryhmään 8-10v.

Lapsen tiedot