ALKEISKILPARYHMÄ:
SYYSKAUSI 2020, 11.8.-11.12.2020

HUOM! Nassikoiden jatkoryhmä on nyt uusi ALKEISKILPARYHMÄ

ALOITAMME ti 11.8.2020

Harjoitusajat: Tiistai klo 17.00-18.00 ja perjantai klo 18.30-19.30

Vastuuvalmentaja: Tomi Pelto-Lampola ja Kalle Valtonen. Ryhmään voidaan siirtää taitotason mukaan nassikkaryhmästä. Ryhmässä opetellaan monipuolisen liikunnan lisäksi painin perusteknikkaa ja haetaan otteluharjoitusten kautta kilpailutuntumaa, sekä käydään vaiheittain eritasoisissa kisoissa.
Kausimaksu: 150 € + ranneke 10 €.
Huom. sisaralennus 20 €.

Varusteet: T-paita, verskat, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo. Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet.

Muuta: Lapsenne kuva saattaa esiintyä seuran omaan käyttöön tarkoitetussa valokuvassa, kuten kisakuvassa tai kauden päätösjuhlakuvassa, joka on sijoitettu seuran internet sivuille, seuran painamaan kisaesitteeseen tai muuhun painia käsittelevään yhteyteen. Emme julkaise nimiä ilman huoltajan suostumusta.

Huomioita!Että pystyisimme tekemään nassikkaryhmissä enemmän pariharjoitteita kaipaamme apua harjoituksia seuraavista vanhemmista. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan sisäkengät, koska painimatolle ei saa mennä sukilla.

Jäsenrekisteri: Rekisteröimme kaikki painijamme omaan jäsenrekisteriimme. Kun hankkii painiliiton H- lisenssin "Harrastaja alle 16v" painiliiton lisenssijärjestelmästä, tulee myös merkityksi painiliiton lisenssijärjestelmään.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu.Harjoituksiin osallistuvilla tulee olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.
Seura ei vastaa tapaturmista.
Lisätietoa: https://www.painiliitto.fi/suomen-painiliiton- lisenssijarjestelma/

Kämppäpainit ja lisenssi:
Painiliiton uuden ohjeen mukaan ns. salikisoihin eli kämppäpaineihin, joissa on osanottajia useammasta seurasta, tulee kilpailijoiden hankkia H-lisenssi.
Seuran sisällä järjestettävään kilpailuun ei lisenssiä tarvita, mutta tapaturmavakuutus pitää olla.

H-lisenssi kelpaa aloittelijoiden sarjoissa, jos Painiliiton tapahtumakalenterissa olevassa kilpailukutsussa on siitä maininta. Jos mainintaa ei ole, niin pitää olla kilpalisenssi.

Kämppäpainit ovat lähiseudun seurojen yhteistyössä sopima kisojen kaltainen tapahtuma, joka lasketaan harjoitteluksi oikeita kisoja varten. Kämppäpaineissa sarjat pyritään tekemään iän, painon ja kokemuksen mukaan. Pienimmät osallistujat ovat yleensä 5-6 -vuotiaita ja noin 20 kiloisia.

Ilmoittautuminen alkeiskilparyhmään

Lapsen tiedot