NASSIKKAPAINI ja ALKEISKILPARYHMÄN  KEVÄTKAUSI 2018

__________________________________________________________________________________

Su 1.4 Ei Nassikkapainiharjoituksia.

__________________________________________________________________________________

Pe 30.3 ja Su 1.4 Ei Alkeiskilparyhmän harjoituksia.

__________________________________________________________________________________

NASSIKKAPAININ harjoitukset alkavat tiistaina 9.1.2018. ALKEISKILPARYHMÄ 7-9 v. aloittaa perjantaina 12.1.2018. Nassikkpainiin otamme vastaan uusia poikien / tyttöjen ilmoittautumisia vain sähköisesti. Nassikkaryhmä harjoittelee kerran viikossa. Ryhmän koko on rajoitettu 25 lasta / ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harjoitusyhmiä on kaksi: RYHMÄ 1.  (5-6 v.), joka harjoittelee tiistaisin ja  RYHMÄ 2.  (6-7 v.), joka harjoittelee sunnuntaisin.
Ilmoittaudu Sähköisellä ilmoittautumislomakella. Jaamme kaikille ilmoittautuneille sähköisen laskun sähköpostilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään kahden harjoituskerran kuluttua ilmoittautumisesta sähköpostitse nassikkapainin vastuuvalmentajalle. Poikkeavista maksutavoista, kuten paperilaskusta, tulee sopia erikseen nassikkapainin vastuuvalmentajan kanssa. Maksamatta jääneet laskut siirtyvät automaattisesti perintään.

Ryhmä 1:n painopistealueina ovat oman kehonhallinnan monipuolinen kehittäminen sekä toiset ryhmäläiset huomioonottava käyttäytyminen. Tässä ryhmässä luodaan perustaa lapsen kaikille liikunnallisille toiminnoille. Painikontakteja toisiin ryhmäläisiin harjoitetaan valikoidusti, tai ei ollenkaan.
Ryhmä 2:n harjoituksissa aloitetaan em. lisäksi opettelemaan painin perusliikkeitä. Tästä ryhmästä edetään kehityksen mukaan seuran seuraaviin harjoitusryhmiin.
Harjoitusajat: Ryhmä 1 (5-6 v.) : Tiistai 17.30-18.30. Ryhmä 2 (6-7 v.) Sunnuntai 11.30-12.30.
 
Vastuuvalmentaja: Asko Angervo. Kausimaksu: 80 € kausi + 10 € ranneke.

ALKEISKILPARYHMÄ 7-9 v. Aloittaa harjoitukset pe 12.1.2018.Harjoitusajat: perjantai klo 17.30-18.30 ja sunnuntai klo 11.30-13. Vastuuvalmentaja: Mika Yli-Hannuksela.  Ryhmässä opetellaan monipuolisen liikunnan lisäksi painin perusteknikkaa ja haetaan otteluharjotusten kautta kilpailutuntumaa sekä käydään vaiheittain eritasoisissa kisoissa. Kausimaksu: 130 € +ranneke 10 €.

Painisalilla on Turun kaupungin liikuntakeskuksen portti, josta valmentaja päästää uudet painijat ja huoltajat läpi. Saavuthan siis ajoissa! Kukin seuran painija voi lunastaa 10 € rannekkeen, jolla portista pääsee kulkemaan kaksi henkilöä kerralla. Painisali sijaitsee portin jälkeen vasemmalle johtavan käytävän päässä oikealla.

Varusteet: T-paita, verskat, sisäliikuntakengät / tossut ja vesipullo. Painijoilla tulee olla lyhyeksi leikatut kynnet.

Muuta: Lapsenne kuva saattaa esiintyä seuran omaan käyttöön tarkoitetussa valokuvassa, kuten kisakuvassa tai kauden päätösjuhlakuvassa, joka on sijoitettu seuran internet sivuille, seuran painamaan kisaesitteeseen tai muuhun painia käsittelevään yhteyteen. Emme julkaise nimiä ilman huoltajan suostumusta.

Huom.! Että pystyisimme tekemään enemmän pariharjoitteita kaipaamme apua harjoituksia seuraavista vanhemmista. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Ota mukaan sisäkengät, koska painimatolle ei saa mennä sukilla.

Jäsenrekisteri: Rekisteröimme kaikki painijamme oman jäsenrekisterimme lisäksi Painiliiton lisenssijärjestelmään "Harrastaja, ilmainen" jäseniksi. Mikäli painijalla on jokin muu lisenssi olemassa, niin tämä toinen lisenssi tulee merkityksi Painiliiton lisenssijärjestelmään.

Tapaturmavakuutus: Seuran taholta harrastajia ei ole vakuutettu. Harjoituksiin osallistuvilla tulisi olla oma tapaturmavakuutus tai lunastaa Painiliiton H-lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen. Seura ei vastaa tapaturmista. Lisätietoa: http://www.painiliitto.net/tiedostot/2018/Lisenssijarjestelma_2018.pdf ja http://www.painiliitto.net/painijoille/lisenssit

Kämppäpainit: Mikäli lapsella on tapaturmavakuutus ja tästä todistus (kuten Painiliiton H-lisenssi -kortti), niin hän voi halutessaan osallistua kämppäpaineihin. Kämppäpainit ovat lähiseudun seurojen yhteistyössä sopima kisojen kaltainen tapahtuma, joka lasketaan harjoitteluksi oikeita kisoja varten. Kämppäpaineissa sarjat pyritään tekemään iän, painon ja kokemuksen mukaan. Pienimmät osallistujat ovat yleensä 5-6 -vuotiaita ja noin 20 kiloisia.